Různé typy matrací
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (92 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 14


  • Jana Vařečková 21.06.2020

    Opravdu takhle levná? Kdo by to nekoupil, navíc s garancí vrcení peněz!

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Petr 04.02.2020

    Mezi zdejšími matracemi, které mě nezruinují, mě zaujala tahle, protože mám rád tvrdší matrace. Po několika dnech je všechno v pořádku. Spí se na ní dobře,

    • cena
    • doprava zdarma
    • tvrdost matrace
  • Milan Procházka 28.10.2019

    Tvrdá, levná matrace s ideální nosností pro mě. Zkusil jsem kvůli garanci vrácení peněz, naprostá spokojenost, doufám že dlouho vydrží. To je moje jediná obava.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Veronika Daňková 10.08.2019

    Vždycky se nákupu matrace děsím, protože nemám dobré zkušenosti s těmi levnými. Tahle matrace mě přesvědčila, že je možné koupit levně a získat kvalitní produkt.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Marie Honková 09.04.2019

    Velmi hygienická matrace za pár korun. Koupila jsem jednu i pro manžela.

    • cena
    • doprava zdarma
    • hygienická matrace
    • nic
  • Václav Kříž 05.03.2019

    Tvrdá a levná matrace. Nečekal jsem od ní zázraky, ale spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Zdeněk Pokorný 07.02.2019

    Měnil jsem matraci. Tahle je levná a zvládne mou váhu. Snad vydrží dlouho.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Libuše Bednářová 10.07.2018

    Za ty peníze si myslím lepší matraci těžko seženu. Spánek je kvalitní.

    • cena
  • Alena Mikešová 04.04.2018

    Levná a pohodlná matrace, kterou jsem koupila pro manžela, protože je těžší. S nákupem jsme spokojeni.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Josef Hladík 15.01.2018

    Matraci jsme si vybral pro její hygienické vlastnosti a velkou nosnost. Navíc je cenově dostupná.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • nic
  • Jana 24.07.2014

    Je to dobrá matračka, dobře se na ní spí. Potah, co se dá odepnout a vyprat je super. Občas jí otočím, aby se náhodou neproležela, protože více vážím. spí se mi fakt dobře a jsem odpočatá! Doporučuji

    • Rychle mi ji doručili
    • je lehká
    • dobře se s ní manipuluje

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace HERBAPUR H ESENCE
již od 9 990,-Kč s DPH
Matrace LATEX BIO TREND
již od 7 990,-Kč s DPH