15 let zkušeností na trhu
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (103 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 7


  • Sára Hanzlíková 02.07.2020

    Nejlepší nákup, co jsem letoos udělala. Skvělá investice. Syn je alergický a moc si novou matraci pochvaluje.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • kvalita matrace
    • nic
  • Jana Křupková 28.05.2020

    Synovi jsme koupili Kubíka, protože měl skvělé hodnocení a jsme za to rozhodnutí oba rádi, synovi se nová matrace moc líbí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava víc jak týden
  • Jaroslava Mrázková 17.03.2020

    Cena pod 1000 Kč, doprava zdarma, garance vrácení peněz.... jen blázen by tady u vás nenakoupil!

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
  • Lenka Bartošová 11.01.2020

    S dopravou zdarma se nedá pořídit levnější matrace pro dítě, která je kvalitní a dítě se na ní dobře vyspí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • doprava víc jak týden
  • Helena Tůmová 02.11.2019

    Pro syna jsme s manželem vybírali matraci a váš obchod už známe tak jsme vsadili na jistotu a koupili Kubíka. Syn je alergický, takže jsme nemohli vybrat lépe.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Klára Hofmanová 19.09.2019

    Syn už na Kubíkovi spí měsíc tak jsem se rozhodla poděil o naší zkušenost. Měla jsem obavy, aby tak levná matrace byla kvalitní, ale syn je naprosto spokojený. Děkujeme!

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • zatím nic
  • Ilona Kratochvílová 08.06.2019

    Syn potřeboval matraci tak jsme si nechali poradit od přátel a ty nám doporučili váš obchod. Zatím si nemáme na co stěžovat. Velmi levná a přitom stále kvalitní matrace pro dítě.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
  • Božena Hájková 05.01.2019

    Koupili jsme synovi a je spokojený. Tvrdí, že se mu na matraci spí dobře. Doprava zdarma nás potěišila.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Vlasta Kovářová 20.09.2018

    Vzhledem k vysokému hodnocení jsem se nechala přesvědčit a matraci koupila. Syn si ji hned oblíbil a tvrdí, že se mu na ní dobře spí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Jana Bednářová 05.06.2018

    Za tyhle peníze lepší matraci pro své děti nekoupíte.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petra Křížová 25.03.2018

    Velmi kvalitní matrace z PUR pěny, sama jsem na ní ležela, abych to vyzkoušela.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Marie Křížová 26.10.2018

    Levná a podle syna i pohodlná matrace. Doufám, že vydrží dlouho.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Věra 30.06.2018

    Velmi levná a pohodlná matrace, kterou jsem koupila pro syna i dceru. Vyhovuje mi, že se dá vyprat potah.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Vlasta Pencová 20.03.2018

    Vybírala jsem matraci pro syna. Zvolila jsem nakonec tuhle, protože je cenově dostupná a je z pur pěny.

    • cena
    • doprava zdarma
    • pur pěna
    • nic
  • Eva 28.02.2014

    Skvělá cena za dobrou matraci. Snímatelný potah je super.

    • cena
    • potah

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace CUPRA ProMed
již od 11 990,-Kč s DPH