Různé typy matrací
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (105 hlasů, průměr 4.2 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 12


  • Navrátilová 02.04.2023

    Matraci mám rok a půl, řekla bych, že na tu nízkou cenu je velice fajn. Vyhovuje mi více strana, která je tvarovaná (a má tvrdost H3), rovná (a tvrdší strana) mi nevyhovuje. Jediné negativum je výška matrace (nemá avizovaných 10cm, ale 8,5 - 9cm) a nějak jsem nedomyslela, že 10 cm matrace je fakt málo. Příště bych šla do vyšší, pro ten pocit, že člověk neleží "úplně na zemi". V globálu jsem ale velmi spokojená s matrací a nemohu si stěžovat.

    • cena/kvalita
    • tvarování matrace
    • možnost vybrat si ze dvou různých tvrdostí
    • dobře se na ni spí
    • matrace nemá 10 cm
  • Luděk Svoboda 20.06.2020

    Jsem těžkým takže mě hlavně zajímala nosnost. Navíc nemám dost peněz a když jsem viděl tuhle matraci, tak jsem ji okamžitě objednal.

    • cena
    • doprava
    • nosnost
  • Pavel 13.06.2020

    Nízká cena, doprava zdarma, anatomický polštář zdarma.... tomu říkám servis!

    • cena
    • doprava zdarma
    • anatomický polštář
  • Vlastimil Král 25.02.2020

    Matrace za 2000 Kč? To by nekoupil jen blázen.

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Libuše Ž. 21.04.2020

    Do 2 tisíc pořídit matraci to je těžký oříšek. Ale tento obchod to dokázal. A matrace je přitom v pohodě. Dobře se na ní spí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Renata Poulíčková 10.03.2020

    Měla jsem dobrý pocit z toho, že obchod nabízí vrácení peněz, když nebudu spokojená. Tak jsem to zkusila a doporučuji všem, kdo hledají cenově dostupné řešení.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
  • Anna Řezáčová 25.02.2020

    Zy ty peníze by to koupil i blázen..... a ačkoliv jsme byli s manželem podezíraví, že to bude nekvalitní matrace, není tomu tak. Levné neznamená vždycky špatné.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Petra Zímová 10.02.2020

    Každá strana má jinou tuhost, což mi velmi vyhovuje. Cena je skvělá. Lepší nabídku jsem nenašla. A konečně už aspoň vím, co to jsou anatomické zóny!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Jiří Němec 17.12.2018

    Cenově dostupná matrace, na které se dobře spí. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Lucie Bílková 12.10.2018

    Koupila jsem tuto matraci, protože má 5 anatomických zón a je velmi pohodlná. Potěšila mě nízká cena.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Marie Řehová 10.07.2018

    Matraci jsem vybírala manželovi, který hlavně chtěl, aby byla tvrdá a z pur pěny. Je zatím spokojený. Jsem ráda, že se dá vyprat potah.

    • cena
    • doprava zdarma
    • potah jde vyprat
  • Hana Šafářová 06.05.2018

    Při výběru jsem byla trochu opatrnější, ale vzhledem k tomu, že váš obchod garantuje vrácení peněz, nakonec jsem se rozhodla tuto matraci koupit. Zatím jsem na ní spala jen týden, ale musím uznat, že spánek je lepší.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Kateřina 28.11.2016

    Vyhovuje mi díky své pružnosti a manželovi zase díky nosnosti. Doufáme, že vydrží dlouho.

    • nosnost
    • doprava zdarma
    • cena
  • Eva Divišová 22.07.2016

    Nechala jsem si vyrobit rozměr na poptání. Jsem ráda, že matrace je tvrdší a spí se na ní dobře.

    • tvrdost
    • doprava zdarma
  • Vojtěch Tůma 10.04.2016

    Hledal jsem matraci z pur pěny. Tahle mi vyhovuje díky skvělému hodnocení zákazníků. Doprava zdarma mě potěšila.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • tvrdost matrace
    • nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace Renáta
již od 4 890,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace 1+1 REGINA EXTRA
již od 8 290,-Kč s DPH
Přistýlka z eukalyptu KASANDRA
již od 4 790,-Kč s DPH