Různé typy matrací
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (89 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Josef Bareš 06.06.2020

    5 anatomických zón je víc než dostačující. Na matraci se leží velmi pohodlně, masážní efekt odvádí svou práci, záda tolik nebolí. Dobrý kauf.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matracce
  • Petr Špaček 02.05.2020

    V matracích se moc nevyznám, ale dal jsem na záruku vrácení peněz a nakonec peníze zpátky nechci, takhle dobrý spaní jsem nikdy nezažil.

    • doprava zdarma
    • kvalita matrace
    • nic mě nenapadá
  • Roman Novák 08.03.2020

    Středně tvrdá matrace z kvalitního materiálu, naprosto mi vyhovuje. Doporučuji všem, kdo se chtějí dobře vysppat.

    • kvalita matrace
    • doprava zdarma
  • Tomáš Dvořák 30.11.2019

    Ten masážní efekt za to opravdu stojí. Velmi kvalitní matrace. Moc jsem nevěřil té nízké ceně, matrace s kokosovým vláknem jsou vždycky strašně drahé, ale zaručuji, že budete spát jako nemluvně.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Václav Knor 28.09.2019

    Myslím si, že v této cenové hladině neexistuje lepší matrace. Moje osobní zkušenost to jen potvrzuje.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Ladislav Kučírek 02.04.2019

    Doporučeno ortopedem? Mě záda pořád bolí.... sice ne tolik, to je pravda, vyspím se, ale stejně za ty peníze jsem čekal víc......

    • doprava zdarma
    • pořád mě bolí záda
  • Denisa Mráčková 05.01.2019

    Jako dárek jsem chtěla manželovi koupit kvalitní matraci, aby se konečně dobře vyspal. Jeho doktor doporučil tuto matraci, tak jsem ji koupila. Manžel se tváří spokojeně a v noci se konečně neprobouzí bolestí.

    • kvalitní matrace
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Vlastimil Krejčíř 22.10.2018

    Vybírat matraci pro takového hrocha jako jsem já je vždycky boj. Nakonec jsem si zvolil natural dream, protože je s kokosovým vláknem. To je vždycky záruka kvality.

    • kvalitní materiál
    • cena
    • doprava zdarma
    • nosnost
  • Jiří Pohanka 05.07.2018

    Doporučena ortopedem + kokosové vlákno. To mi stačilo k tomu, abych ji koupil. Po týdnu spaní všechno OK.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Jiří Novotný 21.04.2018

    Matraci jsem vybíral se ženou, máme omezený rozpočet, ale nakonec jsme se rozhodli si ji vybrat a byla to správná volba. Spánek je lepší.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Miroslav Chvojka 21.07.2020

    Cenově dostupná matrace z kvalitního materiálu. Dobře se na ni spí.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Matrace Meteora 1+1 akce zdarma
již od 8 990,-Kč s DPH
Matrace Maxima 1+1 zdarma
již od 11 790,-Kč s DPH
Matrace SILVER BioGreen
již od 8 990,-Kč s DPH
Zdravotní matrace TERI
již od 6 910,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace PERSEA
již od 6 990,-Kč s DPH