15 let zkušeností na trhu
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (58 hlasů, průměr 4.0 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 14


  • Eva Dolejšová 10.06.2020

    Četla jsem recenze a zaujalo mě, kolik lidí tuhle madračku chválí. Moc jsem tomu nevěřila, ale garance vrácení peněz mě přesvědčila. Nákupu rozhodně nelituju.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
    • nižší nosnost
  • Pavel 12.05.2020

    Anatomický polštář stojí za zlámanou belu, ale jinak matrace je opravdu kvalitní. Za ty peníze se to vyplatí.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petra Zímová 11.04.2020

    V matracích se nevyznám, jen jsem si pročítala co se tu o nich píše a nakonec jsem se rozhodla pro klaudii. Potěšila mě garance vrácení peněz. Je vidět, že obchod svým produktům věří a to na mě působí velmi dobrým dojmem. Kéž by takhle pracovaly všechny eshopy.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
    • doprava trvá dlouho
  • Marie Sochová 15.02.2020

    5 anatomických zón mi naprosto stačí. Spánek je velmi pohodlný.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Blanka Hladíková 27.01.2020

    Využila jsem této akce a naštěstí se mi podařilo ji získat v akci 1 + 1. Jedna matrace vyjde na nějakých 1500 Kč!!!

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Jaroslav Svoboda 10.10.2019

    Naštěstí jsem se vedl do povolené nosnosti. S nákupem jsem spokojený.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Zdeňka Slavíková 05.09.2019

    Potěšila mě nízká cena.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Věra Horáčková 17.06.2019

    Mně matrace vyhovuje, ale kvůli nižší nosnosti jsem tu druhou nakonec musela dát synovi.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nižší nosnost
  • Jana Slováková 02.04.2019

    K nákupu jsem se rozhodla kvůli garanci vrácení peněz. Na matracích jsme s manželem spali už 10 dní a oba jsme spokojení.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Milan Jeřábek 25.11.2018

    Dobrá cena. Manželku potěšilo, že může vyprat potah.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Jana V. 04.09.2018

    Musela jsem měnit matraci a tato je cenově dostupná. Navíc s dopravou zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Aneta Hastíková 05.06.2018

    Nechala jsem se zlákat akcí 1 + 1 zdarma. Matrace je to kvalitní, spí se mi na ní dobře.

    • akce 1 + 1
    • cena

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace CUPRA ProMed
již od 11 990,-Kč s DPH