100% záruka kvality
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (87 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 18


  • Milan Kozák 01.07.2020

    Doporučuju všem alergikům.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Pavel Klapka 28.05.2020

    Dal jsem na hodnocení uživatelů a recenze. A jsem s matrací spokojený. Spím na ní už měsíc a nemám důvod si stěžovat.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Jan Fučík 10.04.2020

    Velká nosnost, pro alergiky, 5 anatomických zón.... já jsem víc než spokojen. Akorát to mohlo být trochu levnější.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Václav Havlík 25.02.2020

    Přesně jak píšou ostatní - mám alergii, omezený rozpočet, takže jsem si vybral matraci Scarlet. A i já nemám důvod toho litovat.

    • hygiena
    • cena
    • doprava zdarma
  • Jiří Novák 10.11.2019

    U takhle drahé matrace bych čekal 7 anatomických zón. No každopádně jsem ji pořídil z toho důvodu, že mám šílenou alergii snad na všechno. Matrace je v tomto ohledu nepřekonatelná.

    • doprava zdarma
    • cena
    • hygienická matrace
    • vhodná pro alergiky
    • doprava trvá dlouho
  • Michal Hrabánek 24.09.2019

    Cenově někde ve středu, mohla být levnější, ale zase oceňuji, že je tak hygienická. Potěšila mě doprava zdarma a garance vrácení peněz (ne snad že bych chtěl vracet peníze).

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Jiří Klabík 18.05.2019

    Ten anatomický polštář je absolutně k ničemu, ale co taky čekat, když byl zdarma. Matrace je OK. Spím na ní skoro týden a jsem spokojený.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • anatomický polštář
  • Zdeněk Doleček 25.08.2018

    Dobrá matrace. Hledal jsem v této cenové hladině PUR matraci vhodnou pro alergika. Doufám, že vydrží.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • hygienická
    • pro alergiky
    • zatím nic
  • Václav Hašek 10.06.2018

    Spolehlivá matrace s hygienickými přednostmi, které zejména ocenila moje žena.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Martin Kovář 04.02.2018

    Hledal jsem matraci vhodnou pro alergiky a nakonec jsem nakoupil tuto, protože mj. má velkou nosnost. Po pár nocích je všechno OK. Doufám, že vydrží.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Matrace NATURAL BABY
již od 3 610,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace Horse elastic 1+1 zdarma
již od 10 890,-Kč s DPH
Matrace Maxima 1+1 zdarma
již od 11 790,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace HÉRA
již od 9 680,-Kč s DPH
Matrace CUPRA ProMed
již od 10 990,-Kč s DPH